Automate your Marketing
with Womplify




 
photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Apr-2008 05:22 Email | Share | | Bookmark
London undergound - black&white outtakes

 
 
 
View all 33 photos...







jalan-jalan kat london naik tube(keretapi bwh tanah) adalah amat menyeronokkan.sama mcm lrt kat kl jugak.tapi ni pengalaman yang lain.
click view all for the rest photos.

also on http://photoplayfad.blogspot.com (NEW photoblog)

see u guys for next post - london trip


fad
creative photographer
+60176623884
fadmanaf@gmail.com
http://flickr.com/photos/photoplayfad
http://fadmanaf.wordpress.com
ym id:fad758



Tuesday, 22-Apr-2008 13:03 Email | Share | | Bookmark
suraya+asy

 
 
 
View all 36 photos...
wedding suraya+asy.majlis berlangsung kat hotel Singgahsana,PJ pada 12 Apr lepas.
last minute nye decision utk hire aku as dorg nye wedding photographer.(thx to K).
semua berjalan dgn lancar.tp su & asy,i nak minta maaf byk2 coz majlis nikah i tak dpt cover.ada mistaken.i fly to UK that day (your solemnization).but everything going well.alhamdulilah.nasib baik ada joe and asst mel.they are good in their work.

















to suraya&asy.congratulation.
semoga kekal hingga ke akhir hayat.hope to see u soon.


p/s:asy,siot je ko bahan-bahan aku.kasihan aku.hahahhaa


fad
creative photographer
+60176623884
fadmanaf@gmail.com
http://flickr.com/photos/photoplayfad
http://fadmanaf.wordpress.com
ym id:fad758



Friday, 18-Apr-2008 04:32 Email | Share | | Bookmark
back to weddingggg!!

 
 
 
View all 38 photos...
asalamualaikum.

kali ni kembali ke entry wedding.entry ni adalah wedding sblm aku terbang ke uk.majlis pernikahan elaiza dgn nazri.dilangsungkan di Subang Bestari pada 14 mac.segalanya berjalan lancar.elaiza ni comel.nazri segak tampan.mmg spotting dorg ni.mcm biasa takde pasangan yg tak spotting.
so ni adalah antara yg menarik nak dikongsikan.










up next: elaiza+nazri the reception


fad
creative photographer
+60176623884
fadmanaf@gmail.com
http://flickr.com/photos/photoplayfad
http://fadmanaf.wordpress.com
ym id:fad758



Saturday, 12-Apr-2008 05:38 Email | Share | | Bookmark
london

salam..
so hari ni aku updated photoblog ni kat kl dah.dah balik pun 9hb hari tu.alhamdulillah selamat pegi selamat pulang.

so kali ni entry pasal kota london.tempat dia memang sibuk.macam-macam orang aku jumpa.so kitorg geng kugiran hujan dgn shaq&din, shaffeq&batrisya, tia pun ada.dtg dr postmouth.jalan-jalan kat kota london.naik tube (keretapi)-jalan kaki.mmg seronok,thx shaffeq&batrisya bawak kami jalan-jalan.shaq&din pun sama thx

so buat masa ni aku updated sikit je pasal london.gmbr trip nanti akan di upload kemudian.






p/s:still rindu geng cardiff & cardiff




best regards
fad


Wednesday, 2-Apr-2008 22:03 Email | Share | | Bookmark
bbq..

 
 
 
View all 18 photos...
hari ni bgn awal kol 10am plan nak pegi town.semua nak cari survinior terutama si uben yg nak beli shopping sgt.so semua siap dlm lebih kurang kol 12 gak.hahha siap mcm pompuan masing-masing.then kat town shoping laju2 sbb kol 2 ada janji dgn student dr Brunei kami makan tgh hari kat rmh dorg.,dorg masak ayam bbq.peh.ramai gak ada.kira mcm open house la.shaq,kamal kirsty,farah mat pi ngan lain-lain bdk rmh 16&19 pun ada.seronok.budak kat sini rajin buat open house makan2.bagus juga kalau selalu mcm ni.thnks you guyss!!




kat sini lah uben byk beli survinior.azim ngan eone pun.aku pun ada beli gak magnet utk fridge utk mak aku ngan nenek aku.i miss u both!!

markas makan free.thnks koranggg

makan timeee

ayam bbq tu rasa mcm nak bawak balik jee

aku nampak mcm lapa tak??ke ag yg nampak sgt lapa??

org lain makan ayam.dorg mkn joystik.hahah dorg lah tuan rumah.hahaha

dia ni pun tuan rumah

guitar hero wannabe.

family portrait!!!!hujan pun ada

more pic http://xosheez.fotopages.com

wait for more,more,more update!

next stop;manchester


best regards
fad
cardiff
11.21pm


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net