photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 13:23 Email | Share | | Bookmark
CF10,cardiff gig

 
 
 
View all 30 photos...
yang ni gig kat CF10,cardiff.CF10 ni bukan club.tp dia mcm hall tmpt student.kat cardiff university student's union.student student malaysia ramai yg datang.mmg happening.tak sangka kat sini ramai gak yg kenal hujan.alhamdulillah.show start kol 8.sblm hujan perform band shaq ngan kamal perform dulu.sorry aku dah lupa nama band dia.nama band omputih.haaa lebih kurang kol 10 hujan main.thx pada yang datang.

kat sini dpt kenal ramai org.

enjoy




tasha & kirsty.dorg suka bila pakai baju hujan tu.

CF10 cardiff gig

aku tatau bedak apa yang kirsty guna.haish

tasha & fara.they had fun last nite.yeahh

the show




abggg ammmm

chong dgn kamal dah highh

dgn tasha

committee cardiff gig.thanks korrgggg

kirsty,tasha,fara&iman,cardiff chic

lepas show gi restoran nama ambala.mkn mlm

masing-masing cuba buat muka kontrol tapi sebenarnya lapa sgt

alahaii comel nya azimm

next stop; manchester!!

best regard,
fad
cardiff
2.57pm tuesday


EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME


Monday, 31-Mar-2008 12:28 Email | Share | | Bookmark
black&white outtakes

 
 
 
View all 6 photos...
kol 11mlm.takde buat apa-apa kat rmh.keluar jap saja nak amik angin mlm kat coburn street(padahal dah hari-hari keluar mlm.haha).then amik gmbr sikit-sikit




best regards
fad,
coburn street,cardiff


Thursday, 27-Mar-2008 13:28 Email | Share | | Bookmark
day 2 in cardiff

 
 
 
View all 24 photos...
salam..
ni hari ke-2.hari 1st tu kitorg takde buat apa.just lepak-lepak & rehat-rehat kat rmh.so hari ke-2 smlm kitorg keluar jalan sambil tunggu masa meeting dgn organizer gig cardiff kol 5ptg.jalan-jalan kat town dia best.cuaca mmg lah sejukkkk..jakun lagi kitorg..


7 in the morningg

bangun pagi belum gosok gigi,dah tak sabar nak main kat luaarr

aku breakfast chip yang tak abis mlm tadi.haha

dah siap-siap nak kuar jejalan nihh

jalan jalann,sejukkk

ni pun sejukkkk

sejukkkk

meeting dgn organizer gig cardiff




hari ke-3;smlm kami jejalan lagi kat town cardiff.pegi queen street.

kali ni iIMAN,student malaysia yang byk kami jejalan.

mmg best!! thnx IMAN!!!

kol 8 pagi,masa ni semua dah bgn.dugong ngan uben tido bilik bwh.bgn2 je semua cari myspace...

ni iman.dia yang bwk kami tour

jejalan cari awekkk

everybody love imann

lepak lepak

ni kirsty.dia kwn kitorg kat sini,she love hujan

ag carik cd hetty koes endang kat spillers record.




p/s:gmbr HUJAN tak bole tunjuk lagi,eklsusif noh kata


best regards,
fad,
cardiff


Saturday, 22-Mar-2008 16:38 Email | Share | | Bookmark
15days;cardiff-liverpool-manchester-sheffield


baru smp heathrow airport.dari kanan;acap,shaq,azim,eone,dugong,aku,noh,ag,am,uben & din - masing masing masa ni jakun dgn cuaca sejuk kat london.hahha


dalam van transit yang jadi kenderaan rasmi kami kat uk


sampai kat riverside,cardiff,dorg bawak jalan2.kami pun jakun sepanjang masa

yeay.dah sampai!!!
mesti ramai yang tertanya-tanya aku buat apa kat uk ni.sebenarnya aku ikut band HUJAN yang ada jemputan show kat sini oleh student-student UKfoundation.leh check kat sini http://hujankeuk.blogspot.com/.4 tempat yang kami gi spt cardiff,liverpool,manchester & sheffield.kami akan berada kat sini selama 15 hari.mula dgn 24hb mac lepas.kami bertolak dari klia jam 12.30am 24hb dgn emerates airlines.transit kat dubai selama 6jam.lama gila sebelum naik flight ke london.

so sampai di heathrow airport london lebih kurang jap 12.30 tgh hari 25hb mac.kami kami dijemput oleh student cardiff iaitu din,shaq & acap..kami terus ke cardiff tmpt tggl kami selama di uk.

nantikan update seterusnya...

crdt gmbr;eone

lagi gmbr xosheez.fotopages.com



best regards,
fad
cardiff,uk


Wednesday, 19-Mar-2008 07:53 Email | Share | | Bookmark
my indie movie!

 
 
 
View all 23 photos...




catch me in my indie rock darling.coming soon...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net