photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Oct-2007 17:28 Email | Share | | Bookmark
2008 deal

 

Ojah,Taman Tun Dr Ismail


fad
creative photographer
+60176623883
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


Sunday, 21-Oct-2007 12:12 Email | Share | | Bookmark
The Reception

 
 
 
View all 22 photos...
sambungan...

selepas Majlis akad nikah & dan sesi merenjis tadi (majlis Ojah ni lain sikit sebab acara merenjis dilakukan selepas akad nikah). Ojah dengan Syaharuddin naik ke atas untuk bersiap untuk majlis Makan Beradab. Kira-kira jam 2 barulah Kompang berbunyi serta pengantin berarak ke dewan makan.Oh ya lupa nak sebut tadi Syaharuddin dgn Rombongan (ibubapa & saudara-mara sahabat handai) datang dari Bayan Baru,Pulau Pinang, mereka menginap di Balai Islam TTDI ni.senang kan?



So lepas kahwin Ojah & Syaharuddin kene balik ke Penang semua sebab dorang bekerja di sana.so apa-apa kitorang intouched thru phone aja. Mungkinkah aku kene deliver album dorang sampai ke Penang?? memang dah lama plan nak ke sana. hehe..

kepada Ojah & Syaharuddin, selamat pengantin baru,semoga kekal hingga ke anak cucu dan hingga ke akhir hayat.

p/s:ojah,kalau kite datang sana belanja nasi kandar yang paling femes k.hehe


fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


Sunday, 21-Oct-2007 07:49 Email | Share | | Bookmark
8 Syawal 1428

 
 
 
View all 37 photos...
salam semua
setelah sebulan berpuasa.takde entry wedding.now entry wedding dah kembali.


20hb Oktober bersamaan 8 Syawal 1428 terlah berlansung Masjli Penikahan dan persandingan pasangan Fauziah & Syaharuddin. Majlis berlansung di Balai Islam Taman Tun Dr Ismail,Kuala Lumpur. Walaupun majlis dijadualkan bermula jam 10 pagi, aku dengan kareem awal-awal lagi dah bertolak dari rumah dengan harapan tak nak terlambat.kitorg keluar rumah seawal jam 7.30 pagi.hehe dah macam nak pegi kerja pagi-pagi. Kami bertolak awal sebab Ojah (panggilan manja) kata dia mula make up jam 7.30. so dalam jam 8.15 tu kami dah sampai.kami tuju ke rumah Ojah dulu di Lorong Burhanudin Helmi 11 sebab dia make up kat rumah.Selepas siap make up,dalam jam 9 pagi, kami bertolak ke Masjid Al Ghufran (Balai Islam penduduk TTDI).Ojah Naik Honda.kami follow belakang. Sampai je.semua dah ada. Rombongan pihak lelaki pun dah sampai menunggu.Dan menunggu lagi hingga jam 10 baru Majlis Akad Nikah dimulakan.

to be continued...



fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


Saturday, 13-Oct-2007 12:24 Email | Share | | Bookmark
coming soon...

salam aidilfitri



Monday, 8-Oct-2007 16:05 Email | Share | | Bookmark
jln Tunku Abdul Rahman

destinasi berbuka
destinasi berbuka
destinasi berbuka
View all 11 photos...
hari ni 8 okt bersamaan 26 ramadhan aku keluar jalan-jalan dgn kawan-kawan.kitorang jalan kat jalan Tunku Abdul Rahman.walaupun hari ni hari isnin,ramai gak umat manusia yang keluar membeli-belah untuk persediaanmenyambut aidilfiti tahun ni.ingatkan hari minggu je ramai orang.mungkin ada yang dah mula bercuti.dari jalan Bonus (sogo) sampailah ke jalan TAR kitorang berjalan.nasib baik hari ni tak panas terik macam biasa.pukul 2.30 langit dah mula gelap pastu hujan renyai,alhamdulillah mendung sampai lah ke petang.
apa-apa pun aku tak jemu-jemu nak ucapkan selamat menyambut aidilfitri tahun ni kepada semua kawan-kawan sahabat handai.semoga aidilfitri tahun ni membawa seribu makna.




taufiq, kareem & fatherlee berdiri tercegat kat seberang jln

terima kasih kpd kareem,fatherlee & taufiq shariff sbb sama-sama berjalan dlm penat berpuasa.tak lupa kat kareem yg juga belanja sate masa berbuka kat capital cafe

lagi gambar :
http://experiment.fotopages.com
http://amrulkareem.fotopages.com
http://fatherlee.fotopages.com



p/s:entry wedding lepas raya baru ada.skrg cuti puasa&raya

fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net