photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Sep-2007 13:07 Email | Share | | Bookmark
The Engagement

 
 
 
View all 33 photos...
Sabtu lepas, 1hb September.aku ada job luar.iaitu di Muar,Johor.Kali ni majlis petunangan Syima dgn Syahiran(syah dari subang,kl).Dua-dua pun SY. bagus je kan.Dah jodoh la katakan. So berbalik pada cerita,aku bertolak dari kl jumaat malam.tidur kat rumah org tua aku di Telok Mas,Melaka.Telok Mas ngan Muar ni takde lah jauh sgt.Senang aku gerak pagi sabtu tu, awal sangat aku smp kat rmh Syima.Ingatkan susah nak cari rmh,rupanya senang.Sampai dlm pukul 10pg lepas tu Syima jemput aku sarapan.Makan lontong.Sedap wp.terima kasih syima & keluarga.Yang lain semua sibuk buat persiapan.Rombongan belah lelaki smp kira2 jam 1.45.Si Syah pun ada.segak berbaju melayu merah jambu,sama mcm color baju kurung Syima.Dengan ini nak di ucapkan tahniah pada kamu berdua.Ada rezeki boleh cover wedding u'all februari ni.

p/s:yang pasti sajian pada hari tu adalah satey.perhh


Syima & Biena (anak buah)



fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


Sunday, 26-Aug-2007 04:04 Email | Share | | Bookmark
Merdeka Millenium Endurance Race 2007-Sepang

 
 
 
View all 25 photos...
bukan entry wedding

Sabtu,25hb ogos.Berlansung Merdeka Millenium Endurance di Litar Sepang.Aku pergi masa ni sebab tugas.Aku selaku SIC Official Photog,telah diberi tanggungjawab untuk mengambil gambar acara.Terima kasih kepada kamarul kerana telah mengajak menyertai SIC Official photog team.Acara berlansung selama 10 jam. Dari pagi aku dah terpacak. sampai lah lewat mlm. Dan pada masa ni lah aku di beri peluang menggunakan lens telezoom 800mm f/5.6 nikkor.Berat gile.hahaha So ini adalah beberapa shot yang boleh aku kongsi


Petronas syntium team


fad
SIC official photographer for merdeka millenium endurance 2007


Sunday, 19-Aug-2007 10:21 Email | Share | | Bookmark
i'm engaged!! - nurul

 
 
 
View all 47 photos...
19hb ogos. Kali ni aku amik gambar majlis pertunangan Nurul & Radzi, majlis diadakan di rumah nurul di Jln Chang Coon Min 1, Persiaran Titiwangsa,Kuala Lumpur. rumah yang besar.aku suka. so client adalah cik nurul,dia ni comel.bila dah make up bole nampak macam siti nurhaliza,haha (jgn marah ye nurul). Majlis bermula kira-kira jam 11,tapi aku dah terpacak kat rumah nurul seawal jam 9.30 pagi.segala-gala berjalan lancar dengan rombongan pihak lelaki yang datang dari Negeri Sembilan.tapi sayang cik abang nye tak dapat hadir sama.kalau hadir pun dah tentu kene tunggu luar je. . awal-awal persiapan nurul kat bilik, aku dpt lihat keadaan dia yang berdebar-debar.haha mana tak nye.rombongan bakal tunang datang tuu.so ini sedikit foto yang dpt disediakan.



p/s:family Nurul mmg best.terutama adik-adik dia,


wondering what her sister doing.haha


to Nurul, congratulation! hope to see u again, send my regard to your fiance.


*a job for http://www.avicennastudio.com
thx to fairuz




fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


Wednesday, 15-Aug-2007 11:23 Email | Share | | Bookmark
Juliana & Fasrisya - The Reception

 
 
 
View all 39 photos...
hi semua.kali ni kembali pada entry wedding.dah lama tak updated wedding.so check it out:


*pengapit lelaki cuba tackle penganti ppuan,pengantin lelaki pula keluarkan keris

Hari ahad lalu, bertempat di Tropicana Golf & Country Club, Damansara, jam 7.30 mlm, aku bersama rakan-rakan yang lain buat pertama kali berkumpul.seramai 4 orang iaitu aku, azim,kareem & fadh turun padang skali untuk mengambil gambar pasangan Juliana Johari Tan & Mohd Farisya Yusoff.Tapi tambah lagi sorg photog iaitu kawan azim, kacuk.jadinya 5 org lah photog kat reception ni.meriah mmg meriah.Alhamdulillah majlis berjalan lancar dengan tetamu-tetamu di kalangan keluarga,sanak saudara & teman-teman mempelai,dengan sajian hidangan yg enak-enak.kami dapat menjalankan tugas dgn jaya nya. cewah.



Kepada Juliana & Farisya, kami mengucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga ke anak cucu




*a job for http://azimpuch.fotopages.com

fad
creative photographer
6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


Tuesday, 14-Aug-2007 12:22 Email | Share | | Bookmark
"finally i'm graduated"-ain

class of 2007
finally
nani, ain & syai
View all 31 photos...
Hari isnin lepas aku telah ke Multimedia University kat Cyberjaya.aku ke mmu sbb ada assignment iaitu amik gmbr konvokesyen kawan aku si Ainul Aishah (gambar).aku sampai kira-kira pukul 11.40am. aku pegi ngan kwn aku udin.smp sana aku jumpe ngan kareem,sbb mmg aku dah janji jumpe kareem.dia pun amik gmbr gak. Majlis penyampai sijil tamat lebih kurang dlm kol 12.30 pm.tak lama la kitorg tggu pun.ramai betul org yg menunggu dia luar hall.Tamat je para pemenerima semua berpusu-pusu keluar bagi mendapatkan ahli keluarga yg datang.nasib baik aku senang jumpe Ain. Masa ni 2 org kawan baik Ain pun ada, Nani & Syai..dorg teman Ain smp ptg tuuu.keluarga Ain pun ada,ibu bapa ngan kakak Ain. bila kwn-kwn sekolej tanya Ain nak buat apa lepas ni.dia jwb nak belakon.haaa kalau korg nak tau Ain ni mmg pelakon.dia belakon filem nana tanjung kalau korg perasan dia.haaaa

So apa-apa pun congratulation Ain!!




Ainul Aishah (kanan) & teman
Majlis Graduasi Universiti Multimedia ke-8 kampus Cyberjaya




fad
creative photographer
60176623884
fadmanaf@gmail.com
ym:fad758


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net