photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jul-2007 04:53 Email | Share | | Bookmark
Ayang & Mokhsein - Klang - 080707

 
 
 
View all 27 photos...
8hb julai pegi pula rmh ayang di Pandamaran Jaya,Klang.kali ni susah sikit sebab xtau jalan. nasib baik ada peta yang dibekalkan oleh azim.puas aku ngan kareem mencari jalan ikut peta, tanya orang sana sini.akhirnya sampai ke rumah pengantin perempuan iaitu ayang.hari ni betul2 sampai awal sebelum make up.so kepada pasangan ayang dan mokhsein, enjoy ye dengan gambar-gambar ni. selamat pengantin baruuuu!!




aku suka ngan photo ni


lagi gambar: http://amrulkareem.fotopages.com



fad
photographer
+6017 662 3884
a job for http://azimpuch.fotopages.com


Monday, 9-Jul-2007 15:24 Email | Share | | Bookmark
Marina&Edi 070707 the reception

 
 
 
View all 30 photos...
Tarikh 070707 ni ramai yang kahwin. sana sini kenduri. pada 070707 ni aku dan kareem telah merakam gambar pasangan marina & edi. masa nikah hari tu dah jumpa. kalau tak silap bulan mei.so takde masalah untuk berinteraksi.edi mmg best! sporting abis layan anak-anak saudara marina. kepada marina & edi,selamat pengantin baru dari kami.maaf sedikit terlewat.





lagi gambar : http://amrulkareem.fotopages.com



fad
photographer
+6017 662 3884
a job for http://azimpuch.fotopages.com



Friday, 6-Jul-2007 09:42 Email | Share | | Bookmark
re-launching

contemporary wedding photography.
yes.that is what i'm calling what i'm doing now.

open now for booking
*engangment/solemnization/reception





*for inquiries about package etc,
e-mail to: fadmanaf@gmail.com
ym: fad758



fad,


Sunday, 1-Jul-2007 02:36 Email | Share | | Bookmark
ija & wan - kg melayu kepong 30hb jun

 
 
 
View all 32 photos...
kali ni reception ija ngan wan.di Kampung Melayu Kepong, selangor pada sabtu 29hb jun.majlis akad nikah berlansung di sebelah pagi seterusnya majlis persandingan pada tangah hari.selamat pengantin baru kepada ijan dan wan.






fad
photographer
+6017 662 3884
a job for http://azimpuch.fotopages.com


Tuesday, 19-Jun-2007 02:24 Email | Share | | Bookmark
nani & zaki - Tmn Klang Jaya,Klang - 17 jun 2007

 
 
 
View all 11 photos...
kali ni bertempat di Tmn Klang Jaya,Klang.bersama-sama dgn azim.menyerbu ke rumah nani.dia lawa.ada iras-iras waheeda (jgn mara ye nani) hehe zaki pula hensem.dia punya senyum sampai ke telinga.dorang ni pun sporting juga, mcm couple-couple lain.seronok bekerjasama.



lagi satu photo yg paling sporting.




fad
photographer
+6017 662 3884
a job for http://azimpuch.fotopages.com


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net