photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jan-2008 06:07 Email | Share | | Bookmark
quicksilver revolution 2.0

 
 
 
View all 20 photos...
non wedding entry:

sabtu lepas aku pegi sunway.quicksilver revolution 2.0 nye event.masuk free sbb dpt tiket free.terima kasih joe zakaria atas tiket2 itu.haha 1st time aku aku amik org main skate.nak2 pula aku dpt dok atas ramp tu.haha terima kasih gak kat mell sbb pinjamkan aku wide converter,haha
so enjoy with the photos











thx to ahong from 8tv for the media pass!!

p/s:next stop,laos?





Friday, 25-Jan-2008 09:50 Email | Share | | Bookmark
new!!


just signup for wordpress.feel free to leave me a comment


fad
creative photographer
+60176623884
fadmanaf@gmail.com
http://www.flickr.com/photos/photoplayfad/
http://fadmanaf.wordpress.com
ym id:fad758


Tuesday, 22-Jan-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
Thaipusam (Tamil: தைப்பூசம்) (or Thai Poosam Kavady)

 
 
 
View all 12 photos...
hari ni 23hb januari hari perayaan thaipusam bagi yang beragama hindu.so dr tahun lepas aku teringin nak pegi.tahun ni baru berkesempatan.ramai gila orang.pelbagai kaum jugak.aku igt hindu je ada.melayu pun ada.cina pun ada.pelancong asing pun ramai.menurut sumber yang boleh dipercayai,kira2 25% dari yang hadir adalah photographer. percaya tak?
percayalah!!










all image are taken by fad photography


Tuesday, 22-Jan-2008 05:44 Email | Share | | Bookmark
FINALE:Amril & Ninie - Dewan Perdana

 
 
 
View all 47 photos...
wedding kembali!!

so ini adalah episod terakhir entry amil ngan ninie.sebabnya.yang lepas aku dah update majlis sanding di rumah ninie,rumah amril dan yg ni pula entry dewan perdana felda.
seperti biasa majlis amril & ninie ni memang happening dgn gandingandorg dengan rakan-rakan rapat dorg yang sememangnya gila-gila.

ENJOY!!












kepada amril & ninie.album korg on the way.sabar ya



fad
creative photographer
+60176623884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Wednesday, 16-Jan-2008 10:56 Email | Share | | Bookmark
the engagement

 
 
 
View all 22 photos...
recent wedding

the engagement of eily & hazmir,22 dec
tmn sri andalas,klang Selangor






fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id: fad758


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net