photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Dec-2007 09:22 Email | Share | | Bookmark
happy saturday :)

 


the picture were taken during super art & music festival which is held at
kompleks rakan muda bukit kiara,kuala lumpur on 29th dec


Thursday, 27-Dec-2007 06:56 Email | Share | | Bookmark
khairul & fety - Linggi, Negeri Sembilan

 
 
 
View all 19 photos...
salam...
kali ni aku ngan kareem pergi Linggi,N.sembilan.majlis persandingan Khairul & Fety.job ni aku tag along kareem plak.
jauh gak perjalanan. (padahal negeri sembilan je).bertolak dari kl jam 11pg.fety msg bgtau yang majlis dia start jam 2.30.so kami pun takde la rushing sgt.bwk keter pun slow motion je.sebab tu terasa jauh kot.sampai sana lebih kurang jam1. pengantin, khairul & fety masih sedang bersiap.so sempat juga amik gmbr make up,prepartion dorang.dorang mula-mula aku tengok mcm serius je org nya.alih-alih masa amik gmbr potraiture kat bilik.fuh boleh tahan gila gak dorg nih.gila sporting.best best.








apa-apa pun selamat pengantin baru kepada khairul & fety!!

lagi gambar : http://amrulkareem.fotopages.com


fad,
creative photographer
+60176623884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Wednesday, 26-Dec-2007 05:36 Email | Share | | Bookmark
Irzatulamrina Dato' Zakaria & Shamsul Kamal Ahmad Shazali

 
 
 
View all 26 photos...
solemnization iza&shamsul di Shah Alam,Selangor









fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id: fad758


Friday, 21-Dec-2007 14:04 Email | Share | | Bookmark
photo on review

kosmo - friday,dec 21th


hujan - courtesy of fad photoplay



another step foward by hujan after they are invited to play their music on tv3's muzik-muzik showcase on 25th dec at sri pentas 2,plaza alam sentral



wedding entry coming up:
recep iza&samsul
recep amril&nini,dewan perdana
recep khairul&fety
engagement eli&hazmey

enjoy!


Sunday, 16-Dec-2007 05:36 Email | Share | | Bookmark
The Reception of pendekar selipar - UPDATED!

 
 
 
View all 28 photos...
salam ..

Hari tu updated gambar resepsi kat rumah nini,so hari ni nak up resepsi kat rumah amril.lepas tu ada lagi entry resepsi si amril&nini ni.kat dewan perdana felda plak.fuh.byk majlis resepsi dorg ni










yang ni esok update ok.




p/s:maaflah kalau banyak gmbr group photo dorg ni.dorg mmg mcm tu. .

p/s lagi: kalau nak tgk gambar nikah & potraiture nini&amril.
click bwh:
http://amrulkareem.fotopages.com/
http://hazmiljapilus.fotopages.com


ENJOY!

fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id: fad758


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net