photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Dec-2007 08:37 Email | Share | | Bookmark
36th today

yeay!!



hari ni aku bangun pagi macam biasa rutin check e-mel,then check fotopages.saja-saja nak tgk top99.aku ternampak aku kat 36th.sebelum ni penah juga listed kat top99.tapi kat bawah-bawah je.alhadullillah

terima kasih kepada yang selalu hit.

ENJOY! have a nice weekend.


best regard,
fad


Tuesday, 11-Dec-2007 08:42 Email | Share | | Bookmark
Harneza binti Haji Affal & Amril bin Dato' Haji Zakaria

 
 
 
View all 46 photos...
salam semua,

kali ni entry majlis persandingan Nini & Amril di Selayang Baru ahad lepas..1 word, woww!! sbb apa?sbb majlis dorg ni mmg best gila! segalanya ngan berjalan lancar atas teamwork rakan-rakan rapat,sedara mara & keluarga nini & amril.dorg semua gila-gila especially rakan-rakan nini&amril nih.sporting abis termasuk nini&amril sendiri.dari mula sampai abis majlis,nini & amril senyum girang je.sbb dah kawin kan.hehe













apa-apa pun selamat pengantin baru diucapkan.
kita jumpe 15&16hb ni pada majlis persandingan pihak lelaki pula.


to be continiued...

p/s:lepas ni nak update entry kak zie ngan sepul kat jelebu pulak

fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Monday, 10-Dec-2007 21:00 Email | Share | | Bookmark
kak zie & saiful - jelebu,n9

 
 
 
View all 38 photos...
wedding kak zie & saiful ni ada 3 majlis iaitu akad nikah,malam berinai & bersanding.kali ni aku kerja luar sbb majlis ni kat Jelebu,Negeri Sembilan.sekali-sekala amik gambar kahwin luar kl best juga.aku pegi ngan ully yang tag along aku kali ni.family kak zie mmg best,terutama cik siti,makcik sedara kak zie.pot pet sana sini,ahaha susah plak nak amik gmbr dia,sbb tu gambar dia susah nak jumpe kat entry ni.



kepada kak zie & saiful, selamat pengantin baru.semoga kekal hingga ke akhir hayat.amin

p/s:nak tgk lagi gambar,ully pun ada update
http://shafrymd.fotopages.com/


fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id: fad758


Sunday, 9-Dec-2007 16:59 Email | Share | | Bookmark
coming soon...

salam.
ada 2 entry nak update lepas ni.tungguuuuu...

1.Harneza binti Haji Affal & Amril bin Dato' Haji Zakaria (Selayang,KL)
2.Fauziah binti Mohd Sidek & Saiful Hafiz bin Ramli @ Aziz (Jelebu,N9)







fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Saturday, 1-Dec-2007 20:04 Email | Share | | Bookmark
the engagement

 
 
 
View all 31 photos...
hari sabtu 1hb disember berlansung majlis pertunangan Amrina dengan Shaharudin.last minit quot pastu terus confirm.nasib baik date tu available.nak dijadikan cerita.masa meeting ngan ayah dia kat rmh,aku tak jumpe lagi si amrina ni.kitorg just in touch thru phone je. sbb dia keje keje di Shah Alam dan tinggal kat Bukit Jalil.so aku pun tertanya-tanya lah siapa yg aku akan shoot nih..then bila balik rmh aku mcm fikir mcm kenal dia ni.rupa-rupanya dia ni ex-schoolmate aku kat ampang dulu.mak dia cikgu kat sana so aku mcm tau la.adik amrina pula kawan dgn adik aku,lagi satu auntyi dia jiran kat rmh lama aku.so mcm senang nak keje sbb mcm dah kenal ngan famili.famili amrina ni memang sporting.











congratz to you amrina and shaharudin.kalau ada rezeki berjumpa lagi

fad
creative photographer


+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id: fad758


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net