photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Nov-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
The Reception - Masrul & Lyn

dewan felda
 
 
View all 31 photos...
Hari sabtu & ahad yang lepas, aku tag along Eone untuk wedding abang si Beesya,kwn kitorang.Akad nikah berlansung petang sabtu di Bukit Antarabangsa,Ampang.Hari Ahad pula majlis resepsi yang berlansung di Dewan Perdana Felda,Jln Semarak.Majlis yang serba ringkas yang dihadiri keluarga terdekat serta sahabat handai kedua-dua belah pihak.lupa plak nak kenal kan pasangan pengantin, perkenalkan Masrul & Lyn.









so aku nak bercerita la sikit pasal mempelai ni.dkalau korang nak tau,Masrul ngan Lyn berkenalan dlm alam cyber.mana lagi kalau bukan Friendster.dorang kenal dlm tu kira-kira 2 tahun lepas (2005).mcm tak percaya kan friendster ni bole membawa mereka ke alam perkahwinan.

selamat pengantin baru kepada abg Masrul & kak Lyn.Dorang ni sporting abis,bila disuruh apa-apa je masa bergambar,gelakkkk je manjang dorang nih.ditambah pula rakan-rakan rapat dorg yang gila-gila yang ada masa hari nikah & sanding.memang havoc.



fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758



Saturday, 10-Nov-2007 02:11 Email | Share | | Bookmark
Juria




fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Thursday, 8-Nov-2007 05:52 Email | Share | | Bookmark
indie favorites



all images taken by fadphotography for HUJAN



fad
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Wednesday, 7-Nov-2007 02:22 Email | Share | | Bookmark
Hadi & Rohaila - The Reception

 
 
 
View all 28 photos...










Majlis persandingan Hadi & Ila pada hari Ahad 4hb Nov lalu telah diadakan di Dewan Sivik MPPJ,Petaling Jaya.pagi-pagi lagi aku dah keluar rmh jam 8.30 pagi sbb dah janji ngan mel di Stesen putra Taman Jaya.Make up di rmh Hadi(berdekantan dgn PJ Hilton).Hadi ngan Ila mmg seporting abis.siap offer breakfast kpd kami.Hadi pulak nak siap nak call Mcd.fuh,thx to Hadi & Ila.selesai make up dlm jam 12.Kami ke Dewan Sivik,MPPJ utk majlis resepsi.Segalanya berjalan dengan lancar.

kepada Hadi & Ila, selamat pengantin baru.semoga kekal hingga ke akhir hayat.Amin..



fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id:fad758


Tuesday, 30-Oct-2007 11:27 Email | Share | | Bookmark
love them

 
 
 
View all 14 photos...





Reviewed by: Barbara P. Homeier, MD





ribuan terima kasih kpd
Presiden Persatuan Sindrom Down Malaysia (PSDM), Prof Madya Dr Sharifah
Zainiyah Syed Yahya,

En.Mohd Isa Md Yusoff




p/s:
#1 utk pengetahuan anda semua.aku guna D50 yg dipinjam dari kareem
#2 design tag tu aku rembat.teke la mana aku amik


fad,
creative photographer
+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym: fad758


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net