photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Dec-2007 20:04 Email | Share | Bookmark
the engagement

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hari sabtu 1hb disember berlansung majlis pertunangan Amrina dengan Shaharudin.last minit quot pastu terus confirm.nasib baik date tu available.nak dijadikan cerita.masa meeting ngan ayah dia kat rmh,aku tak jumpe lagi si amrina ni.kitorg just in touch thru phone je. sbb dia keje keje di Shah Alam dan tinggal kat Bukit Jalil.so aku pun tertanya-tanya lah siapa yg aku akan shoot nih..then bila balik rmh aku mcm fikir mcm kenal dia ni.rupa-rupanya dia ni ex-schoolmate aku kat ampang dulu.mak dia cikgu kat sana so aku mcm tau la.adik amrina pula kawan dgn adik aku,lagi satu auntyi dia jiran kat rmh lama aku.so mcm senang nak keje sbb mcm dah kenal ngan famili.famili amrina ni memang sporting.











congratz to you amrina and shaharudin.kalau ada rezeki berjumpa lagi

fad
creative photographer


+6017 662 3884
fadmanaf@gmail.com
ym id: fad758


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net