photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Apr-2008 22:03 Email | Share | Bookmark
bbq..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hari ni bgn awal kol 10am plan nak pegi town.semua nak cari survinior terutama si uben yg nak beli shopping sgt.so semua siap dlm lebih kurang kol 12 gak.hahha siap mcm pompuan masing-masing.then kat town shoping laju2 sbb kol 2 ada janji dgn student dr Brunei kami makan tgh hari kat rmh dorg.,dorg masak ayam bbq.peh.ramai gak ada.kira mcm open house la.shaq,kamal kirsty,farah mat pi ngan lain-lain bdk rmh 16&19 pun ada.seronok.budak kat sini rajin buat open house makan2.bagus juga kalau selalu mcm ni.thnks you guyss!!




kat sini lah uben byk beli survinior.azim ngan eone pun.aku pun ada beli gak magnet utk fridge utk mak aku ngan nenek aku.i miss u both!!

markas makan free.thnks koranggg

makan timeee

ayam bbq tu rasa mcm nak bawak balik jee

aku nampak mcm lapa tak??ke ag yg nampak sgt lapa??

org lain makan ayam.dorg mkn joystik.hahah dorg lah tuan rumah.hahaha

dia ni pun tuan rumah

guitar hero wannabe.

family portrait!!!!hujan pun ada

more pic http://xosheez.fotopages.com

wait for more,more,more update!

next stop;manchester


best regards
fad
cardiff
11.21pm


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net