photoplay/photoblog

By: fad photoplay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Apr-2008 05:38 Email | Share | Bookmark
london

salam..
so hari ni aku updated photoblog ni kat kl dah.dah balik pun 9hb hari tu.alhamdulillah selamat pegi selamat pulang.

so kali ni entry pasal kota london.tempat dia memang sibuk.macam-macam orang aku jumpa.so kitorg geng kugiran hujan dgn shaq&din, shaffeq&batrisya, tia pun ada.dtg dr postmouth.jalan-jalan kat kota london.naik tube (keretapi)-jalan kaki.mmg seronok,thx shaffeq&batrisya bawak kami jalan-jalan.shaq&din pun sama thx

so buat masa ni aku updated sikit je pasal london.gmbr trip nanti akan di upload kemudian.






p/s:still rindu geng cardiff & cardiff




best regards
fad


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net