photoplay/photoblog


My name: fad photoplay
My Fotopage: http://fadphotography.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Amrul karim
Latest entry:flickr.com
saya pindah rumah ke http://flickr.com/amrulkareem View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
ull yyy
Latest entry:Kak Siti !! Fiwitss !!
Ini kakak angkat aku kahwin di Kedah. Pending !! nanti aku upload. SO,tengok sekeping je dulu yeh ! muax ! :-) View this Fotopage entry
hafidz kamaruddin
Latest entry:FP VS WP
"kalau bukan kerana isu fotopages berasal dari israel pun aku mmg dah plan nak berpindah ke wordpress tahun 2009 ni, tp aku x tinggalkan fp ni 100%, aku akan still update fp each time aku upload entry baru kat wordpress, mulai 2009 http://hafidzkamaruddin.wordpress.com//(hafidzkamaruddin.wordpress.com) akan jadi official photoblog aku." akhir2 ni isu fotopages berasal/kepunyaan orang israel berbangkit kembali, isu ni dah lama timbul tp isu ni jadi panas sejak israel menyerang bumi palestin yang meny... View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
mukhrizlatif wedding photographer
Latest entry:LAST ENTRY!!!
http://blog.mukhrizlatif.com() akhirnya..aku mengikuti jejak langkah SN..so selepas nih..kita jumpa kat rumah baru aku ok..insyaAllah aku akan update dari hari kehari... thanx mukhrizlatif/m0qh View this Fotopage entry
hazmil japilus
Latest entry:kids potraiture : superhero.
View this Fotopage entry
yey!
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
Eleena Photography
Latest entry:Moved!
Hey people. I've moved to a personal blog http://blog.enaphotography.com(here). See ya guys there! View this Fotopage entry
fad manaf
Latest entry:figure 8ight - music+fashion mash
16 jun 2007 tempat: Main Gallery, tingkat 2,Annexe Pasar Seni,Pasar Seni, Kuala Lumpur gambar-gambar ni aku snap random je,tengok la, mana tau muka engkorang ada dalam ni ke.aku selamber je snap. View this Fotopage entry
kareem cool je

© Pidgin Technologies Ltd. 2016